Hodnocení obchodu

4,8 474 hodnocení
5
440x
4
9x
3
4x
2
2x
1
19x
Nevyplňujte toto pole:
PI Avatar autora Pacalova ivana | 31.8.2021
Ok
M Avatar autora Max | 30.8.2021
Nechápu, jak tento obchod může ještě fungovat... objednal jsem zboží počátkem července, nulová komunikace, kdy zboží dorazí,telefony neberou a na mail nereagují. Ve finále zašlou zboží po pěti týdnech přes zásilkovnu na úplně jiné místo,než bylo požadováno. Nevím, co bych měl hodnotit....
K Avatar autora Kamča | 28.8.2021
Za mě super.
M Avatar autora Monika | 23.8.2021
Vůbec nechápu ty kladné recenze! Obchod na 100% NEDOPORUČUJI!!!!!!! Dne 14. 7. 2021 jsem objednala zboží, ihned uhradila kartou. Dne 15. 7. 2021 mi přišla na mail informace ze zásilkovny, že očekávají dodání zboží obchodem. Dne 21. 7. 2021 mi přišly dva e-maily s tím, že mám ohodnotit nákup, proto jsem jim hned další den posílala dotaz na stav mé zaplacené objednávky. BEZ REAKCE!! Dne 2. 8. 2021 jsem posílala další dotaz ke stavu mé objednávky a přílohou posílala screen obrazovky - údaje z aplikace banky o odchozí platbě. BEZ REAKCE!! Od 16. 8. do 20. 8. 2021 jsem se snažila každý den dovolat, marně. TELEFONY NEZVEDAJÍ!!! Minimálně 8 pokusů o hovor každý den. Jendou telefon zvonil, další pokus - obsazovací tón, další pokus - volaný účastník je dočasně nedostupný, další hovor - obsazovací tón, pak to třeba 3x po sobě zvonilo.. a takhle to fungovalo každý den, kdy jsem se jim snažila dovolat!!! Znovu opakuji, že obchod za žádnou cenu NEDOPORUČUJI!! Kdyby alespoň napsali něco v tom smyslu, že se omlouvají, zboží není na skladě, nebo něco podobného.. případně informaci, kdy bude doručeno.. To by mi dříve přišlo zboží z aliexpressu!! Moje chyba je ta, že jsem si dříve nepřečetla recenze k tomuto obchodu.. Za mě prostě jedno velké NE!
L Avatar autora Lukas | 22.8.2021
Zbozi bylo propagovano skladem ale nakonec dorazilo po vyse tydnu, nastesti v poradku. Telefon nezvedali, na sms ani email nereagovali, cekal bych aspon zakladni komunikaci skrz alespon jedno medium.
V Avatar autora Venca | 18.8.2021
Velmi spokojen. Slušné jednání
KP Avatar autora Kateřina Pilová | 16.8.2021
Spokojenost
J Avatar autora Jaja | 21.7.2021
Nekomunikují, neodpovídají.. neřeší.. Objednala jsem na zač. cervenece chybne zadala objednavku, zrušila jsem omylem tu opravenou emailem. Nikdo se pres tyden neozval. Napsala jsem, zrušila jsem tedy i vcasne druhou, zbozi jsem koupila jinde..přesto si odecetli peníze z karty a zaslali zboží pár dní poté, co obe objednávky byly zrušené. Zásilku jsem dala vrátit...peníze mám odectene. Dosud ani pokus o kontakt z jejich strany. Doporučuji zde neplatit nic kartou/předem. Pokud vůbec něco budete chtít.
P Avatar autora Pavel | 10.7.2021
Jsou to zloději došlo mi jiné zboží ještě za půlku ceny kterou jsem zaplatil a odmítají se se mnou spojit neodpovídají na mail ani na telefon.
JH Avatar autora Jana Hirschfeldová | 9.7.2021
Spokojenost, rychle dodání, vše v pořádku.
KK Avatar autora Kamila Kubášková | 9.7.2021
spolehlivost, rychlost, vše naprosto v pořádku
C Avatar autora Crackenosch | 28.6.2021
Trochu delší dodací lhůta (5 dní), jinak spokojenost.
P Avatar autora Petra | 28.6.2021
Objednávka provedena 12. 3., zboží bylo skladem, zásilku jsem obdržela až 25. 6. Zboží samotné je v pořádku. Objednávat pouze, jestliže na zásilku nespěcháte. Já jsem musela v mezidobí zboží koupit jinde.
A Avatar autora Andrea | 28.6.2021
Zboží jsem vracela, nicméně balíček s vráceným zbožím nikdo nepřijal a byl navrácen odesílateli. Nereagují na telefon ani na e-maily. Rozhodně obchod nedoporučuji také ohledem na recenze v rámci www.zboží.cz, kde si ostatní zákazníci v podstatě stěžují obdobným způsobem, jako zde uvádím já.
VK Avatar autora Veronika Kováčová | 7.6.2021
Spokojenost. Moc hezké piercingy.
VP Avatar autora Věra Průšová | 1.6.2021
Slušný sortiment, přijatelné ceny i kvalita. Rychlé dodání.
Z Avatar autora Zuzana | 31.5.2021
Objednala jsem dvoje náušnice a přívěšek, vše moc hezké. Rychlé dodání, bez problémů.
MV Avatar autora Michal Vrána | 13.5.2021
Bohužel dodáno menší balení zboží, než bylo objednáno. Obchod na e-maily nereaguje, telefony nikdo nebere. Nemohu doporučit!
PD Avatar autora Pavla Desenská | 11.5.2021
Objednané zboží dorazilo v nejkratším možném termínu. Vypadá velmi pěkně a velmi mi sluší.
R Avatar autora Renata | 10.5.2021
Nedoporučuju,zaslali špatné zboží a nikdo se zatím neobtěžuje vratku vyřídit!! nemám ani peníze a ani šaty.